painting_walls: (Default)
[personal profile] painting_walls
Otsikko: Inkivääriä ja hellyyttä
Kirjoittaja: [personal profile] painting_walls
Fandom: The Rasmus RPS
Paritus: Lauri/Eero
Ikäraja: G
Summary: Pieni flunssainen Lauri ja huolehtivainen Eero.
Taustaa: Kunnian ideasta kantaa [profile] daisy_duckling, jonka kuvaus eräästä keikasta sai tämän tarinan syntymään. Järjestyksessään toinen The Rasmus tarina, jonka olen kirjoittanut.  Kirjoitettu talvella '02-'03.

Eero katseli vaivaantuneen näköisenä yleisön yli ja keskittyminen omaan osaan herpaantui vähän väliä hänen kuunnellessaan Laurin laulua. Oli niin vaikea olla vilkuilematta huolestuneena kuumeista Lauria, joka kaikesta kurkkukivusta huolimatta yritti vetää keikan kunnialla läpi. Lauri-paran ääni oli kadota ensimmäisen kerran jo viidennen biisin aikana ja oli ilmiselvää, että laulaminen tuntui vaikealta. Poikien siirtyessä lavan taakse ennen encoreja Eero sulki Laurin syliinsä heti kun he pääsivät fanien katseiden ulottumattomiin.

"Jaksatko sä varmasti vielä?" Eero kysyi huolestuneena. "Kyllä tää tästä," Lauri kähisi Eeron olkapäähän nojaten ja nautti Eeron lämpimästä syleilystä. Lavalle vievästä oviaukosta kuuluivat jo vaativat huudot. Pakko olisi vielä vetää muutama encore-biisi, kun fanit niitä odottivat. Pauli hörppi vesipullostaan ja katseli halaavaa paria: "Jatkettaiskos jo, että päästään lopettamaan ennen kuin Lauri pyörtyy lavalle". "Joo, mennään vaan," Eero vastasi ja vastentahtoisesti erkani Laurista.

Viimeiset biisit vedettiin vimmalla läpi ja Eero ei voinut kuin yrittää olla huomioimatta Laurin tuskaisia ilmeitä. Tuntui pahalta, kun Lauri joutui esiintymään sairaana. Kaikkihan pojista olivat joskus vetäneet keikan läpi kuumeisena, mutta Laurille se oli kaikkein hankalinta. Laulaminen flunssassa vei yleensä äänen, etenkin kun oli monta keikkaa peräkkäisinä iltoina. Eero halusi jo ehdottaa perumista, mutta Lauri itse päätti että keikkojahan ei peruttaisi yhden flunssan takia.

Vihdoin backstagelle päästessään Lauri vajosi sohvalle pää käsien varassa. Laulaja kähähti jotain minkä Eero tulkitsi pyynnöksi päästä kotiin. Pauli ja Aki vaihtoivat jo vauhdilla puhtaita vaatteita päälleen. "Me jäädään vielä hengaamaan," Aki ilmoitti. Eero vilkaisi sohvalla surkeana nököttävää Lauria: "Me taidetaan lähteä, että Lauri pääsee sänkyyn". Paulin ja Akin kadotessa baarin puolelle tyttöystävineen Eero kaivoi kassista Laurille villapaidan: "Laita toi päälle niin mennään. Pääset sit kotona lämpimään suihkuun."

Kotimatka sujui yllättävänkin nopeasti Laurin nuokkuessa auton ikkunaa vasten väsyneenä. Kun kotiovi vihdoin kolahti kiinni Eero heitti kassinsa eteisen nurkkaan. "Käy sä siellä suihkussa niin mä keitän sulle teetä. Jos se vaikka rauhottais tota sun kurkkua," Eero sanoi ja Lauri hymyili kiitollisena ennen kuin katosi kylpyhuoneen ovesta. Veden kohistessa Eero hääri keittiössä ja laittoi Laurille teen lisäksi muutaman voileivän valmiiksi. Ei Lauri niitä kuitenkaan söisi, nakertelisi vain päällimmäistä ja jättäisi loput pöydälle seuraavaan aamuun.

Lauri ilmestyi hetken kuluttua suihkusta hiukset silmillä ja ylisuuri, luultavasti Eerolle kuuluva, kylpytakki maata viistäen. "Joko sulla on parempi olo?" Eero kysyi. "Joo on," Lauri vastasi, mutta vältti puhumasta enempää ettei rasittaisi kurkkuaan enää pahemmin. Laurin maistellessa höyryävän kuumaa inkivääriteetä Eero kävi pikaisesti suihkussa ja palasi sitten keittiöön pyyhe vyötäisillä. "Nytkö sitten nukkumaan?" Eero kysyi odottamatta edes vastausta ja nosti väsyneen Laurin syliinsä. Tavallisesti Lauri olisi käskenyt Eeroa päästämään irti, mutta nyt hän oli kiitollinen pienestä koostaan ja käpertyi Eeron syliin.

Eero kantoi Laurin sänkyyn ja riisui Laurilta kylpytakin. "Käänny mahalles niin mä hieron sun niskaa," Eero kehotti ja Lauri kierähti ympäri. Lauri hautasi kasvonsa tyynyä vasten nauttien Eeron kosketuksesta. Eeron pehmeät kädet tekivät ihmeitä Laurin kipeille lihaksille ja Lauri ynisi raukeana. Eero nousi Laurin ylle polvilleen ja kumartui suutelemaan Laurin niskaa hellästi siirtyessään hieromaan Laurin alaselkää. Päästyään vyötärölle asti Eero pysähtyi kuuntelemaan kesken hieronnan nukahtaneen Laurin suloista tuhinaa. Eero katseli hetken kosteat hiukset pörrössä tuhisevaa Lauria, joka näytti niin viattomalta maatessaan alastomana sängyllä.

"Mä rakastan sua," Eero kuiskasi nukkuvalle Laurille ja painoi suukon Laurin lapaluiden välille ennen kuin veti peiton heidän ylleen. Eero painautui Laurin viereen ja nautti, kun Lauri niin luonnollisesti käpertyi tiiviimmin Eeroa vasten. Niin tavallinen kuin tuo hetki olikaan, kun Eero lepäsi Lauri syleilyssään, oli se silti yksi vaalituimpia. Läheisyys, jonka Eero saattoi tuntea, vaikka toinen oli jo sikeässä unessa, oli uskomaton. Nämä hetket toivat mieleen ne ensimmäiset kerrat, kun he olivat vaihtaneet viattomia suudelmia ja käpertyneet Laurin kapeaan sänkyyn niin lähetysten kuin mahdollista jakaen kaikki salaisuudet ja haaveet.
From:
Anonymous( )Anonymous This account has disabled anonymous posting.
OpenID( )OpenID You can comment on this post while signed in with an account from many other sites, once you have confirmed your email address. Sign in using OpenID.
User
Account name:
Password:
If you don't have an account you can create one now.
Subject:
HTML doesn't work in the subject.

Message:

 
Notice: This account is set to log the IP addresses of everyone who comments.
Links will be displayed as unclickable URLs to help prevent spam.

Profile

painting_walls: (Default)
painting_walls

June 2010

S M T W T F S
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829 30   

Most Popular Tags

Style Credit

Expand Cut Tags

No cut tags
Page generated Sep. 24th, 2017 10:22 am
Powered by Dreamwidth Studios